You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet midein tercih edilir.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye düzen ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya gerçek açılmaktadır.

Yangın bapsı acil çıkış için kullanılacaksa o dem mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en heybetli avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza Yangın Merdiveni Kapısı %100 akort katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yakışır fiyatlarla ehil cereyan etmek için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

özdek 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir dokumanın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden zait ise yapı dışına yalınlık merdiven kuruluşlmasına cevaz verilmemektedir.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Her gün muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, möble yahut başka bir pürüz bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page